Gebroken16

Urineblaasontsteking

Voor vrouwen die terugkerende urineweginfecties , kan dagelijkse inname van cranberry sap of capsules hun incidentie te verminderen . Cranberrysap lijkt het vermogen van E. coli te houden aan de urinewegen voering cellen verlagen . Laat uw arts weten als u met cranberry sap als het kan de effectiviteit van sommige antibiotica kan veranderen .

Een arts raadplegen

Het is belangrijk om medische hulp te zoeken als een blaas-of nier- infectie wordt vermoed . Vroege behandeling van urine- infectie kan helpen om de infectie verspreidt naar de nieren voorkomen . Infectie die van cystitis of pyelonefritis heeft verspreid is een veel meer ernstige aandoening . Uw arts zal uw urine testen om te controleren welke micro-organisme aanwezig is. Urineweginfecties meestal snel en goed reageren op antibiotica .

Urineweginfecties ( UWI ) komen vaak voor bij vrouwen , goed voor meer dan 6 miljoen patiënt bezoeken aan artsen per jaar in de Verenigde Staten . Cystitis ( blaasontsteking ) vertegenwoordigt de meerderheid van deze infecties. Aanverwante termen zijn pyelonefritis , dat betrekking heeft op de bovenste urineweginfectie , bacteriuria , die bacteriën in de urine beschrijft , en candidurie , die gist beschrijft de urine .

Essentiële update: Aanwezigheid van Escherichia coli op u Rine culturen is voorspellend voor blaasontsteking

 

Leave a Reply